Informatie over de twee speciaal aangepaste extra luxe villa's

De villa's Nieuw Woudestein en De Swaen zijn uitermate geschikt voor maximaal 10 personen zonder huisdieren. U heeft een royale woonkamer uitgerust met tv met kabelaansluiting Canal+, VCR/DVD speler en radio met cd-speler gekoppeld aan een open keuken. De keuken heeft o.a. een vaatwasser en een magnetron.

U beschikt over 4 volledige slaapkamers, waarvan de twee slaapkamers op de begane grond extra voorzieningen hebben voor de minder valide mens. Denkt u hierbij aan een bed dat elektrisch in diverse standen en hoogten (hoog/laag bed) verstelbaar is.

De beide benedenslaapkamers met elk 2 éénpersoons bedden zijn voorzien van een elektrische hefinstallatie om uit bed gehesen te worden. Vanuit één der slaapkamers kan men met deze railvoorziening zelfs tot in de badkamer vervoerd worden. Alle slaapkamers zijn uitgerust met éénpersoonsbedden.

De beide slaapkamers op de eerste verdieping beschikken elk over 2 éénpersoonsbedden.

Uiteraard zijn in de villa geen drempels aanwezig en zijn de deuren extra breed uitgevoerd.

De luxe badkamer op de begane grond heeft een speciaal invaliden toilet en aangepaste douche met douche brancard. De wastafel is elektrisch in hoogte verstelbaar om de juiste hoogte voor de gebruiker te kiezen.

En het zou geen luxueuze villa zijn als er geen moderne voorzieningen in zouden zijn, zoals een elektrische traplift en voor een echt VIP verblijf op de eerste verdieping een volwaardige sauna, een infrarood cabine voor een aangenaam verblijf om de pijnlijke spieren en gewrichten te verwennen.

Wat denkt u van een zonnebank om ook op minder zonnige dagen toch dat bruine kleurtje te krijgen. En tot slot is de badkamer op de eerste verdieping voorzien van een toilet, wastafel, douche en een Whirlpoolbad installatie.

U ziet het al, voor iedereen is er in de villa iets van zijn gading te vinden.

De oprit voor de villa is speciaal aangepast, zodat het in- en uitstappen voor minder validen gemakkelijk gaat. Het is de bedoeling dat bij de villa slechts één auto geplaatst wordt. Meer voertuigen dienen op de algemene parkeerplaats bij de receptie geplaatst te worden.